ANKARA / GÖLBAŞI - Dr. Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi

Şbt

Okulumuz 11C ve 11E sınıfları arasında,Edebiyat öğretmenleri Nazmiye Ekerer ve Yasemin Ünver başkalıgında münazara düzenlendi."Okullarda kılık kıyafet zorunluluğu olmalı mı ve olmamalı mı?" konulu münazarada  11 C sınıfı 1191, 11E sınıfı 1232 puan aldı.Jüri üyelerinin puanlaması sonucunda 11E sınıfı münazarayı kazandi.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğretmenlerimizden Demet EKEN ve Nazmiye EKERER Atasözleri ve Deyimler etkinliklerini gerçekleştirmiştir.

Şbt

Proje kulübü olarak Öğretmenlerimiz Tolga Türkyılmaz ve Emel Özmen 12. Sınıf öğrencileri ile Bilkent Üniversitesini ziyaret etti. Öğrencilerimiz kampüs, Bölümler, okul imkanları, eğitimler hakkında bilgilendirildi.

Ara

Okulumuz Matematik Öğretmeni Emel ÖZMEN ve Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Nurhayat AKIN, 2022-2023 eğitim öğretim yılında yürüttükleri "Bana Her Yer Okul" isimli eTwinning projesi ile Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır.

Ara

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

Lösev ile Kardeş okul Projesi Kapsamında bu sene de okulumuzda Lösev için stant açtık. 4420 tl'lik gelirini LÖSEV hesabına gönderdik.

Lösev'den gelen yetkiller tarafından okulumuz öğrencilerine Lösemiyi ve lösev'i tanıtan bir seminer düzenlendi.

Kas