ANKARA / GÖLBAŞI - Dr. Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi

Nis

Müze gezisi sonrası öğrencilerimizin hazırladığı, müzede yer alan eserlere yönelik geometrik desenler konulu sergimizden kareler

Nis

Scoala Superioara Comerciala Nicolae Kretzulescu okulunun düzenlediği "13 April 2024 INTERNATIONAL SYMPOSIUM" a yaptığımız Erasmus ve eTwinning projelerimizle katıldık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı edebiyat ögretmenleri Nazmiye Uzun ve Yasemin Ünver başkanlığında 11C ve 11 E sınıflarının düzenlemiş olduğu orotoryo ve skeçlerle sahnelendi.Müzik öğretmeni Yeşim Özdemir başkanlığinda solo türküler ve koro programa eşlik etti.Emeği geçen ögretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. yılında Dr. Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi olarak çelenk sunma törenine katıldık. Törene 9. sınıf öğrencilerimiz katıldı. Öğrencilerimize Müdür yardımcısı Ferah YALMAN, Almanca öğretmenlerimiz Burcu EŞENLİ ve Musa EŞENLİ eşlik etti.

Mrt

2.dönem satranç kulübünün düzenlemiş olduğu satranç turnuvasında 10/D sınıfından Yasin Kocadaş 1.

10/B sınıfından Zeynep Demir 2.

10/D sınıfından Mehmet Emre Bilgin 3.olmuştur. öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Tübitak bilim söyleşileri kapsamında Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Dr. öğretim üyesi Mehtap DOĞAN 11 Mart 2024 tarihinde Yapay Zeka: Zihin Felsefesi ve Etik Tartışmaları konusunda seminer verdi.